FOTO. Accident în comuna Măguri Răcătău. Un copil de trei ani și doi adulți au fost transportați la spital pentru investigații

by Cezar Leizeriuc

Solicitarea pompierilor pentru a putea interveni a fost înregistrată în jurul orei 14. În momentul sosirii la fața locului, echipajul SMURD a găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți din acesta.

“O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pe raza localității Măguri Răcătău ca urmare a ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 14.10, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți din acesta.

Un copil de cca 3 ani și doi adulți au primit asistență medicală de la salvatori. Toți trei au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La evaluarea primară aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis purtătorul de cuvânt de la ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza