Floreștenii sunt invitați la mișcare, la cea de a doua ediție a Moving Florești

by admin

Floreștenii sunt invitați la mișcare, în cadrul celei de a doua ediții a Moving Florești. Evenimentul sportiv va avea loc în weekendul 14-15 mai, a anunțat primarul comunei, Bogdan Pivariu.

„Sportul este o activitate importantă pentru persoanele de toate vârstele! Este bine cunoscut faptul că, pe lângă beneficiile fizice, și cele psihice reprezintă un mare plus al desfășurării activităților fizice, de orice tip.

Evenimentul oferă posibilitatea de a alege un sport potrivit pentru tine și pentru copilul tău, pentru a-l practica cu plăcere, pentru a vă îmbunătăți starea de sănătate și, de ce nu, pentru a vă petrece timp de calitate, împreună, în aer liber. Mai mult, pentru că locuim în Florești, facem sport în Florești!

Florești este localitatea unde locuim, dar și locul unde putem să desfășurăm activități sportive, de la mic, la mare. Poți opta pentru sporturi de echipă sau sporturi individuale. Avem baze sportive de top ce oferă posibilitatea de a face mișcare, de la nivel recreativ, până la sport de performanță, alături de antrenori și instructori cu un înalt nivel de pregatire, în diverse arii ale sportului.

Primaria Florești vă invită să participați la un eveniment care își propune să facă cunoscut comunității, posibilitatea de a face sport în bazele sportive din localitate, alături de cluburi și asociații sportive cu sediul în Florești! Așa că, ce mai aștepți?! Notează în calendar 14-15 Mai 2022”, a scris Bogdan Pivariu pe rețelele de socializare.

Programul si lista bazelor sportive din Florești pot fi consultate pe site-ul primăriei comunei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza