Filmul lui Mircea Bravo, de azi în cinematografe. Comediantul a promis că va face ”un film pe an”

by Cristina Mihaila

”Mirciulică”, primul lungmetraj al comediantului Mircea Bravo, ajunge de astăzi pe marile ecrane. Actorul, împreună cu toată echipa de producție, au participat joi seara la avanpremiera filmului, la cinema Florin Piersic, unde au primit aplauze la scenă deschisă.

”La Cluj suntem acasă, oriunde am filmat am blocat o stradă, am închis o ușă, dar oamenii au reacționat foarte fain aici ne simțim cel mai bine, așa că facem o promisiune. O să facem un film pe an”, a spus Mircea Bravo la finalul filmului. Nici tanti Lenuța din Chinteni nu s-a lăast mai prejos și a izbucnit în lacrimi de emoție: ”Acum ne simțim și noi actori și o să mai joc și eu cât mai pot”.

Filmul prezintă povestea lui Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, care pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza