FCSB – Corvinul Hunedoara: Supercupa României se vede în direct la Prima Sport și online pe PrimaPlay.ro

by Bianca Baraboi

FCSB o va întâlni pe Corvinul, joi, de la ora 20:00. Supercupa României va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Acest duel le aduce faţă în faţă pe câştigătoarea Cupei României şi câştigătoarea Superligii din sezonul precedent.

Cu o zi înaintea acestui meci, Corvinul a surprins pe toată lumea. Hunedorenii au anunţat despărţirea de preşedintele clubului, Dan Colesniuc, care a ales să se pensioneze.

„Începând cu 1 iulie, preşedintele clubului nostru, Dănuţ Colesniuc, a hotărât să se pensioneze. Clubul Sportiv 1921 Hunedoara şi Primăria municipului Hunedoara îi mulţumesc pentru munca depusă atât ca director al Complexului Sportiv ‘Michael Klein’, cât şi pentru cea depusă ca preşedinte a grupării noastre, în ultimul an!, a postat Corvinul pe reţelele sociale.

Locul acestuia este luat de Sorin Cimpoca, care a mai fost conducător la formaţia hunedoreană.

„Domnului Dan Colesniuc i-a venit decizia de pensionare definitivă şi eu i-am luat locul la Corvinul. Am semnat contractul pe o perioadă nedeterminată! Sunt multe probleme la Hunedoara, chestiuni de rezolvat, dar eu am rămas activ în club de când n-am mai fost preşedinte.

Prin urmare, ştiam ce se întâmplă, am participat la deciziile care s-au luat la Hunedoara în ultima perioadă”, a spus Sorin Cimpoca, pentru cei de la ProSport.

De cealaltă parte, Gigi Becali a dezvăluit cum va arăta primul 11 cu care FCSB va încerca să cucerească un nou trofeu. Latifundiarul din Pipera a dezvălui că Marius Ştefănescu va fi titular şi a precizat şi ce jucători vor juca din primul minut.

Mai în glumă, mai în serios, Becali a spus că Musi va fi portar, fiind jucătorul U21 care ar putea evolua.

„O să îl vedeţi pe Ştefănescu, care va juca cu orice regulă şi orice neregulă. O să îl vedeţi pe Băluţă, Olaru, Şut, Lixandru şi atacant pe David Miculescu. Ce facem, o să îl băgam pe Musi în poartă dacă aşa vrea Burleanu”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Gigi Becali şi-a anunţat de ceva timp intenţia de a nu juca cu un fotbalist U21 meciul din Supercupa Românie, cu Corvinul.

Patronul „roş-albaştrilor” a anunţat că vrea să tragă un semnal de alarmă la meciul din Supercupă în legătură cu regula U21 şi a dezvăluit că un Vali Argăseală a avut o discuţie cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pe această temă.

„Să vedem, a vorbit şi Vali Argăseală cu Burleanu, ne-a spus să nu fie scandal. Este posibil să ne înţelegem. Dar regula asta e distrugerea fotbalului românesc.

La fotbal, părerea mea, ce am înţeles în ultimii 24 de ani de când sunt în fotbal… Şi o mică rotiţă pe care o schimbi, dacă nu e în angrenaj bun, nu merge treaba. Eu niciodată nu o să pot să fac o echipă competitivă pentru că am o rotiţă pe care trebuie să o bag acolo.

Eu trebuie să bag un jucător de 19 ani… Acum joc în Europa. Păi ştiu cu cine să joc dacă nu îi încerc pe Olaru, Băluţă, Ştefănescu, Miculescu, Popa? Să fac rotiţa. Eu sunt obligat să joc cu un jucător care nu îmi dă randament.

«Tu care eşti Becali şi bagi milioane de euro, nu mă interesează randamentul echipei tale. Eu sunt stăpânul României şi am eu nişte papagali pe acolo care votează ce spun eu, te oblig să creşti un jucător că vreau eu».

De fapt, ăla nici nu creşte. Dacă nu are valoare, cum să îl bag? Încerc cu pace. A fost frumos, aţi câştigat, aţi dres… Dar, acum hai să vedem ce facem pentru că nu mai merge aşa.

Eu zic că e bine intenţionat. El crede că e bine aşa, dar nu e bine. O mică virgulă dacă schimbi din fotbal, totul se dă peste cap. Eu nu am vrut să respect în Supercupă, dar m-a sunat Mustaţă.

Noi dacă am câştigat pe teren, tu trebuie să îmi dai trofeul. Apoi să mi-l iei la comisii. Îl iau, apoi mi-l iau ei şi eu îl câştig la TAS. Vreau să vorbesc şi cu galeria. Trebuie să reparăm nişte lucruri cu forţa, că nu se poate.

Avem o hârtie de la Rotaru, Şucu a spus că trimite şi el, o înştiinţare că de la meciul de Supercupă nu mai respectăm”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza