FCSB câștigă meciul din ultima etapă cu CFR Cluj

by Christian Suciu

FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima rundă a play-off-ului din Casa Liga 1 s-a încheiat cu victoria ”roş-albaştrilor”, cu scorul de 3-1. Chiar dacă a fost o partidă fără miză, jocul a fost unul spectaculos. 

În prima repriză FCSB a început în forţă, iar după ce şi-au creat câteva ocazii clare da a marca a venit şi golul, marcat de Octavian Popescu, care a profitat de o respingere greşită şi a înscris cu un şut în forţă cu piciorul stâng. În ultimul minut regulamentar al primei reprize, CFR Cluj a egalat în urma unui corner, la care a Dimitrov a profitat de ieşirea greşită a lui Târnovanu.

În a doua parte tot FCSB a căutat golul care să o aducă în avantaj. În minutul 64 reuşeşte să marcheze, prin Adrian Şut, care a trimis o bombă de la 25 de metri, în plasa laterală a porţii apărate de Bălgrădean. Tot acesta avea să facă ”dubla” în finalul partidei şi să stabilească scorul final. 

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Oaidă – Cordea, Florin Tănase, Oct. Popescu.
  • REZERVE: 99. Vlad, 13. Dumiter, 18. Edjouma, 19. I. Stoica, 22. V. Gheorghe, 25. Perianu, 30. Musi, 55. Vinicius, 77. S. Şerban
  • CFR CLUJ: Bălgradean – Rareş Bălan, Yuri Matias, Kristian Dimitrov, F. Ştefan – Deac, Hoban (cp), Lovro Cvek – Costache, Dugandzic, Petrila
  • REZERVE: 90. R. Sava, 6. Graovac, 7. Ad. Păun, 14. R. Mal,  75. M. Gâdea, 77. Roger, 99. Sg. Buş

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza