Farul Constanța este noua campioană a SuperLigii! Gică Hagi, lecție de fotbal în Farul-FCSB (3-2)

by Christian Suciu

Farul Constanța condus de Gică Hagi a reușit să cucerească primul titlu din istoria sa după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 în etapa a 9-a a Play-Off-ului SuperLigii. Constănțenii au revenit de la scorul de 0-2 pentru formația bucureșteană, ce a punctat prin Adrian Șut și (8′) și Andrea Compagno (17′). Golurile campioanei României au fost marcate de Mateus Santos (42′), Tudor Băluță (58′) și Louis Munteanu (86′).

În urma victoriei decisive obținută în fața contracandidatei la titlu, ”Regele” i-a felicitat pe bucureșteni pentru forma arătată în play-off și pentru fotbalul ofensiv practicat de echipă în campionat. De asemenea, acesta a ținut discurs prin care și-a felicitat jucătorii pentru performanțele deosebite din actualul sezon competițional și consideră că elevii săi au dovedit că merită să fie campionii Românie.

” Cele mai bune echipe, în formă amândouă, au vrut fotbal amândouă. Până la urmă, am dovedit că merităm să fim campioni, am întors rezultatul. Ştiam că jucăm acasă bine şi că publicul ne împinge.

E o zi frumoasă, o punem în ramă acolo. A fost o zi frumoasă pentru mine. Toate trofeele sunt mari. Oricând vin. E bucuria mai mare pentru că toată Constanţa e fericită. Suntem toţi fericiţi, e super.

Noi am crezut tot timpul, ştiam că trebuie să atacăm, le-am spus că trebuie să avem răbdare, să construim din spate, mijlocaşii să facă mingea să alerge şi atacanții să aibă calitate în execuţie. Cred că am avut de toate în seara asta, chiar dacă am început meciul prost. Ştiam că ei au calitate.

Eu zic că toţi jucătorii sunt fenomenali. Fiecare a făcut ce trebuie. Avem cele mai multe victorii, cele mai puţine înfrângeri, sunt mândri de ei, ei au făcut-o. Noi am planificat aceste lucruri, am zis din vară, ştiam că am o echipă talentată.” a declarat antrenorul celor de la Farul Constanța, Gică Hagi, în urma meciului ce a decis câștigătoarea campionatului.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza