FARUL – CFR CLUJ, ASTĂZI, DE LA 20:30, ÎN DIRECT PE PRIMA SPORT 1 ŞI PRIMAPLAY.RO. CLUJENII NU ÎŞI PERMIT PAŞI GREŞIŢI PENTRU LUPTA LA LOCUL 2

by Bianca Baraboi

Partida Farul – CFR Cluj, din runda 5 a play-off-ului Superligii, va avea loc vineri, de la 20:30 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Toate golurile şi fazele importante ale meciurilor din campionatul României se văd în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

Farul vine după victoria cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova, din runda trecută şi a intrat în lupta pentru locurile ce duc în preliminariile cupelor europene. Constănţenii se află pe poziţia a 4-a în Superliga, la doar 2 puncte de CFR Cluj, ocupanta locului 2.

De cealaltă parte, CFR vine după înfrângerea de acasă, scor 1-0, cu FCSB şi are 31 de puncte în acest moment. Ardelenii îşi doresc să încheie sezonul pe poziţia a doua, dar nu vor avea o misiune uşoară.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în finalul campionatului regulat, când duelul s-a încheiat la egalitate, 1-1. 

sursa: Prima Sport

Te-ar putea interesa si

Comenteaza