Explozie la o casă din comuna Mica! Incidentul a fost cauzat de o centrală improvizată

by Christian Suciu

O explozie a avut loc în cursul serii trecute la o locuință din comuna clujeană Mica ca urmare a unei defecțiuni întâmpinate de instalația electrică improvizată. Deflagrația a afectat pereții locuinței însă nu a produs victime. Pompierii ajunși la locul incidentului au consultat un bărbat în vârstă de 60 de ani însă nu a fost nevoie ca acesta să fie transportat la spital.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această seară pentru înlăturarea efectelor negative ale unei explozii, care s-a produs la o instalație improvizată de încălzit. La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD, unde au găsit o casă de locuit afectată de rabufnirea puternică.

Locatarul a reușit să iasă singur în afara locuinței până la sosirea pompierilor. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi necesar transportul la spital. Evenimentul nu a fost urmat de incendiu.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza