Exclusiv: Cea mai nouă tehnologie în practica neurochirurgicală internațională, în dotarea unui spital din România

by Cristina Mihaila

Cea mai nouă tehnologie în practica neurochirurgicală disponibilă în acest moment pe piața medicală internațională: sistemul de imagistică robotică mobilă, augmentare virtuală și chirurgie robotică, Brainlab Loop-X & Cirq se află acum în dotarea Spitalului MedLife Humanitas.

Cu ajutorul acestui sistem se poate efectua o gamă extinsă de intervenții chirurgicale minim invazive și de complexitate ridicată, atât în sfera patologiei spinale (tumori spinale, diformități, patologia degenerativă, traumatisme) cât și în sfera patologiei cerebrale (neuro-oncologie, neurochirurgie funcțională și chirurgia epilepsiei). Avantajele sunt majore: de la precizia extrem de ridicată a intervențiilor chirurgicale, la o recuperare mai rapidă a acestuia și reluarea activităților cotidiene într‑un timp mai scurt.

Totul despre cum funcționează această tehnologie și când este indicată, aflați diseară la Focus Prima TV, de la ora 18.00 și din emisiunea Sănătate cu Stil, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, la Prima TV.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza