Eveniment caritabil inedit la Naționalul clujean: concert de muzică rock, simfonică și tradițional românească dirijat de un roboțel

by admin

Asociația “Little People Romania” împreună cu Fundația „Poți să Visezi, Poți să Faci” organizează joi, 6 februarie, un concert caritabil destinat copiilor bolnavi de cancer. Pe scenă vor urca, printre alții, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, Flavius Buzilă, solistul trupei Hara alături de invitați internaționali.

Evenimentul aduce pe scenă trei artiști clujeni cunoscuți de publicul din România și încă doi invitați din străinătate.

Astfel, recitalurile rock vor fi susținute de către Călin Goia, solistul trupei Voltaj, Flaviu Buzilă, solistul trupei Hara si Ștefan Boldijar, membru fondator al trupei Semnal M.

„Poți să Visezi, Poți să Faci” este un proiect drag sufletului meu pentru că el le oferă copiilor bolnavi de cancer o șansă la viață. Când spun „viață” mă refer, pur și simplu, la bucuria de a trăi, iar muzica este o formă de bucurie și de sărbătoare care aduce zâmbete. Mă bucur că voi urca în 6 februarie pe scena Teatrului Național ca să aduc bună dispoziție și o mână de ajutor pentru niște suflete minunate, a declarat Flaviu Buzilă, solistul trupei clujene Hara.

Pentru momentul de muzică tradițional românească organizatorii au pregătit un invitat surpriză. 

Asociația “Little People Romania” funcționează în Cluj din 1996 și are ca misiune să aducă îmbunătățiri în calitatea vieții copiilor dolnavi de cancer prin activități care oferă suport psihosocial pe toată perioada spitalizării și a tratamentului.

Biletele se pot rezerva online sau cumpăra în seara evenimentului în limita locurilor disponibile.

Participanții au posibilitatea în timpul concertului să facă și donații pentru copiii îngrijiți de către Asociația “Little People Romania”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza