Eșecul cu Pyunik ustură mai tare după ce armenii au pierdut în fața lui Dudelange în Champions League

by Christian Suciu

Pyunik Erevan, formația armeană care a a reușit să o elimine pe CFR Cluj încă din primul tur preliminar pentru Champions League a fost învinsă pe teren propriu de formația luxemburgheză, F91 Dudelange cu scorul de 1-0, în cadrul celui de-al doilea tur preliminar al competiției. Micuța echip luxemburgheză a reușit acum 4 ani să o elimine și pe CFR Cluj din play-off-ul pentru Europa League consemnând cea mai neașteptată înfrângere din istoria clubului în competițiile europene, până la meciul cu armenii de la Pyunik Erevan.

Regretul clujenilor de a fi eliminați atât de devreme din grupele competiției europene de un adversar modest precum Pyunik continuă să îi usture pe oficialii din Gruia conform afirmațiilor Președintelui Cristi Balaj.

” Ne mai gândim, ne doare. Suntem supărați. O echipă mai slabă (n.r. – Pyunik Erevan) decât CFR Cluj, din punctul meu de vedere. Avem un lot superior, dar în fotbal se întâmplă. Din punctul meu de vedere și FCSB are un lot mai bun decât Universitatea Cluj și nu a câștigat, se întâmplă. Am văzut că Dudelange a bătut, dar nu bucură acest lucru.” a declarat Cristi Balaj într-o intervenție pentru postul TV Digi Sport.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza