Emma Răducanu a ajuns în România și e pregătită de TRANSYLVANIA OPEN! Turneul WTA este transmis de posturile LOOK SPORT

by Oana Spiru

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a sosit în România pentru participarea la turneul Transylvania Open de la Cluj.

Ea a fost aşteptată cu flori la aeroportul din Cluj, iar, conform sursei citate, la hotel a primit produse tradiţionale româneşti şi o ie.

Transylvania Open, turneul de tenis WTA din România la care participă Simona Halep (locul 19 mondial), Emma Răducanu (locul 24) şi Garbine Muguruza (locul 5), începe cu tabloul de calificări, sâmbătă, 23 octombrie.

Posturile de televiziune Look Sport şi platforma www.primaplay.ro vor transmite în direct de luni, 25 octombrie, turneul Transylvania Open.

”Vrem să le oferim o experienţă aparte. Toate cadourile pe care le pregătim sunt cu o poveste în spate şi cu multe produse locale din Transilvania.

Am introdus şi o doză de magie şi de mister cu povestea cu Dracula, pe care toată lumea o cunoaşte la nivel mondial. Şi de aceea am ales să îl numim Transylvania Open. Vom avea diverşi oameni costumaţi prin sală care să dea o doză de amuzament oamenilor.”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul turneului, pentru Look Sport.

Transylvania Open este al doilea turneu de categorie WTA 250, care este organizat în România, după Winners Open, ambele organizate în Cluj-Napoca.

Turneul se va desfăşura în săptămâna 25-31 octombrie. Înainte să înceapă propriu-zis Transylvania Open, vor avea loc două zile de calificări, programate în weekendul 23-24 octombrie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza