Emil Boc s-a interesat de soarta persoanelor fără adăpost. „Nimeni nu trebuie să doarmă sub cerul liber!”

by admin

Primarul Emil Boc s-a interesat de soarta persoanelor fără adăpost și a vizitat Centrul Social de Urgență aflat în subordinea municipalității. Edilul s-a asigurat că beneficiarii au condiții decente de locuire, igienă și hrană, dar a verificat și faptul că există suficiente locuri libere pentru cei care nu au un acoperiș deasupra capului.

„Am vizitat azi Centrul Social de Urgență aflat în subordinea Primăriei. M-am asigurat că sunt suficiente locuri libere, ca nimeni, mai ales în aceste zile geroase, să nu doarmă sub cerul liber. Persoanele fără adăpost au asigurate condiții decente de locuire, igienă și hrană. 

Mulțumesc colegilor mei din Primărie, precum și asociațiilor și fundațiilor partenere pentru implicare și pentru sprijinul acordat. De asemenea, orice implicare a mediului privat este extrem de binevenita. 

Nu uitați, dacă puteți sa faceți UN BINE, nu ezitați sa îl faceți! Ceea ce pentru unii înseamnă foarte puțin, pentru alții înseamnă foarte mult!! Numai prin solidaritate putem reuși și să fim o Comunitate puternică! 

Dacă aveți informații despre oameni fără adăpost, vă rugăm să sunați la Poliția locală ( 0264/955) sau la Telefonul Primarului ( 0264/984) în vederea invitării acestora la Centrele sociale ale primăriei”, a scris Emil Boc pe rețelele de socializare.

În centrele sociale din municipiul Cluj-Napoca există în prezent 42 de locuri libere pentru persoanele fără adăpost.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza