Emil Boc, dezamăgit de numirea în funcție a noului prefect din UDMR: “E un gest de sfidare fără precedent”

by Cezar Leizeriuc

Emil Boc a rămas total dezamăgit după ce Ludovic Orban a decis ca prefectul Clujului să fie un politician UDMR. Acesta îl acuză pe Orban de sfidare la adresa celei mai importante organizații PNL din România. Primarul municipiului Cluj-Napoca a menționat că va avea două pretenții de la noul prefect, Tasnadi Istvan Szilard, să respecte legile statului român și simbolurile naționale.

”E un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL față de organizația Cluj. Am fost președinte al partidului șapte ani de zile, din 2005 până în 2012, dar niciodată Clujul n-a fost umilit astfel. Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi în zestrea generală la fiecare alegeri. Deci organizația care aduce cele mai multe voturi pur și simplu a fost umilită. Asta e o palmă dată tuturor colegilor mei din PNL care au muncit cu bună credință. Ne-am străduit să ne facem datoria la toate tipurile de alegeri, iar practic conducerea centrală a partidului ne-a sfidat.

S-au trecut niște linii roșii la Cluj în relația dintre conducerea centrală și PNL Cluj. Repet, asta este vocea unanimă a tuturor colegilor. Nemulțumirea este generală față această sfidare a performanțelor politice ale PNL. Asta este cruda realitate pe care o trăim. Pe mine mă interesează acum respectarea în integralitate a legii de către noul prefect și respectarea simbolurilor naționale la care nu am de gând să permit nici cel mai mic derapaj”, a declarat primarul Clujului, Emil Boc, la un post de radio local.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

coco 05/03/2021 - 13:14

….fii serios dom Boc!…nicio sfidare!…băsism liberalist ai vrut, de ăla ai!

Raspunde
B 08/03/2021 - 11:37

:)) Sfidare…auzi man, daca cu aia te-ai infratit, la ce mama dracului te asteptai?!

Raspunde

Comenteaza