Emil Boc a pus gând rău chioșcurilor din zona Pieței Mărăști. Proprietarii sunt disperați

by admin

Până la jumătatea lunii martie, chioșcurile din zona Pieței Mărăști trebuie să dispară! Primarul Emil Boc este hotărât să schimbe fața orașului, în ciuda plângerilor repetate ale proprietarilor, care au venit astăzi în fața Consiliului Local pentru a-i cere edilului să se răzgândească. Aceștia spun că trăiesc din micile afaceri pe care și le-au dezvoltat de zeci de ani în zonă, iar relocarea chioșcurilor le-ar afecta vânzările.

”Ne-ați relocat la Podul IRA, noi acolo am murit, din start suntem morți. Un comerciant trebuie să aibă vânzări ca să poată trăi, noi acolo nu avem niciun fel de posibilitate. Am dori, dacă sunteți buni, să ne faceți o favoare. Să votați să fim cuprinși în sistemul dumneavoastră de modernizare a zonei. Suntem 10 chioșcuri, nu suntem multe, dar noi putem să ne încadrăm unde doriți, înspre sensul giratoriu, unde doriți, dar să rămânem acolo. Familiile noastre, de acolo, își câștigă existent, în momentul în care ne mutate, am murit și gata. Nu v-ați gândit la noi că trebuie să trăim și noi. Unde mă duc eu la vârsta mea să mă angajez? Dacă domnul primar zice să murim, murim, că așa zice șeful”, i-a spus unul dintre proprietari primarului Emil Boc.

Răspunsul edilului a rămas ferm: chioșcurile și tarabele vor dispărea, ca o etapă normală în modernizarea orașului. Acesta le-a oferit reclamanților posibilitatea de a discuta despre alte amplasamente pentru micile lor afaceri.

„Acele lucruri țin de secolul trecut. Legile s-au schimbat. Faceți poze la chioșcurile și tarabele din Mărăști și comparați cu centrul oricărui oraș european, să vedem dacă mai există în vreun oraș european ce există în Piața Mărăști. Nu se mai poate așa. Trebuie să schimbăm orașul. În 15 martie, vor aplica legea. Acolo nu vor mai fi chioșcuri, să nu vă faceți vreo iluzie. Nu mai întorc decizia”, a răspuns edilul.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza