Echipele din Cluj, afectate de coronavirus. Meciul Universității Cluj a fost amânat

by admin

Două noi cazuri de COVID-19 au fost confirmate la CFR Cluj. Este vorba de mijlocașul Alexandru Chipciu și de team-managerul Cristian Panin, scrie Look Sport. 

Alte trei persoane din lotul campioanei au fost confirmate cu noul coronavirus joi, înaintea partidei din Europa League cu Young Boys Berna. Atunci au fost anunțați ca infectați cu SARS-CoV-2 atacantul slovac Jakub Vojtus, kinetoterapeutul Viorel Boncoi şi şoferul echipei.

Feroviarii se vor retesta luni, imediat după ce vor juca contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Partida este programată duminică, de la ora 21:00, în direct pe Look Sport+.

Situația este mult mai gravă în cazul Universității Cluj. „Studenții” au fost nevoiți să își amâne meciul de luni, după ce 23 de persoane, dintre care 18 jucători, au fost infectați cu noul coronavirus.

„Având în vedere cele 23 de cazuri pozitive (18 jucători şi 5 membri ai staff-ului auxiliar), FC Universitatea Cluj nu a obţinut acordul din partea Direcţiei de Sănătate Publică pentru disputarea meciului cu Rapid Bucureşti de luni, 2 noiembrie.

Partida va fi reprogramată de Federaţia Română de Fotbal la o dată ce va fi anunţată ulterior. FC Universitatea Cluj colaborează în permanenţă cu autorităţile competente pentru gestionarea situaţiei epidemiologice şi revenirea la activitatea competiţională”, au anunțat reprezentanții U Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza