Echipele clujene au început promițător sezonul 2022/2023! Victorie pentru CFR și Egal pentru U Cluj cu adversarele din prima rundă

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a remizat în deplasarea împotriva vicecampioanei FCSB în meciul disputat ieri seară pe Național Arena în cadrul primei etape a Superligii 1. Pentru ”studenți” a înscris Adrian Bălan în minutul 45+3′ în timp ce oaspeții au reușit golul egalizator în repriza secundă prin Florin Tănase, în minutul 55. Clujenii au reușit să mai marcheze încă o dată însă arbitrajul video a anulat golul în urma unui henț comis de Alex Chipciu.

”U Cluj a făcut o partidă solidă, consistentă. Eram curioşi să vedem dacă vor ţine ritmul şi uite că au reuşit. Sunt jucători care au trecut pe la FCSB, care au adus un plus de experienţă şi de IQ al jocului: Chipciu, care i-a făcut viaţa grea lui Creţu şi a speculat momentele de joc. Erik Lincar a fost vigilent, a făcut o echipă scurtă

Într-adevăr, ştiam despre această soliditate şi această dăruire a lui U Cluj. Nu te lasă să joci, a creat o densitate impresionantă în jurul mingii. E bine pregătită fizic, multe echipe vor avea viaţă grea contra lor. La FCSB e o problemă din primul meci, un semnal de alarmă. Trebuie să se trezească la realitate, pentru că au avut un joc previzibil, lent şi rezultatul nu e la nivelul aşteptărilor.” a transmis antrenorul Erik Lincar.

Și CFR Cluj a început cu dreptul noul sezon competițional cu o altă victorie în fața unei formații bucureștene impunându-se în Gruia cu scorul de 1-0 împotriva lui Rapid București. ”Feroviarii” au marcat prin Yuri Matias în minutul 17 după care au continuat să domine jocul fără a mai reuși să înscrie un gol secund.

sursa:primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza