Echipamente ultramoderne pentru Institutul Oncologic

by admin

Noi dotări pentru Institutul Oncologic din Cluj-Napoca. Consiliul Județean Cluj a achiziționat echipamente ultramoderne în valoare de 280.000 de lei, echipamente care au fost deja puse în funcțiune în cadrul instituției medicale.

„Recentele investiţii vor contribui atât la creşterea calităţii actului medical, cât şi a serviciilor de care beneficiază pacienţii. Vom continua să finanţăm nu doar spitalele pe care le avem în subordine, ci şi unele aflate sub autoritatea Ministerului Sănătăţii pentru că ceea ce contează este ca pacienţii să aibă parte de cele mai bune condiţii de tratament şi cazare”, a declarat Alin Tișe, preşedintele CJ Cluj.

Valoarea dotărilor este de 280.300 de lei, iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Banii au fost utilizați pentru a cumpăra un sistem de extracție ARN viral, opt truse de urgență, un calandru cu productivitate de 50 kg/h, o mașină de spălat industrială cu fixare în podea și un uscător de rufe industrial cu capacitate de 34 kg.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza