După Mutu, potopul! Și Cristi Balaj a demisionat de la CFR în urma eșecului din Cupa României

by Christian Suciu

Cristi Balaj a demisionat din funcția de președinte al echipei clujene CFR Cluj în urma înfrângerii suferite de formația ardeleană în sferturile Cupei României, scor 4-0, împotriva divizionarei secunde, Corvinul Hunedoara. Deși Adrian Mutu și-a asumat răspunderea pentru parcursul slab al echipei și rezultatul rușinos din Cupă prin plecarea de la echipă, fostul central consideră că nu doar antrenorul este vinovat pentru situația în care se află clubul.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunţat că m-am simţit rău fizic şi m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecinţă, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înţeleagă şi să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depăşească această perioadă dificilă şi să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obţin puncte în cupele europene, aşa cum a făcut-o.”, a transmis Cristi Balaj, pe pagina sa oficială de Facebook.

În cadrul emisiunii ”Fotbal Show”, fostul antrenor Cristi Dulca a analizat situația în care se află clubul clujean și a oferit un prim nume ce ar putea să preia funcția ocupată de Balaj la CFR și să atragă performanțele așteptate din partea conducerii clujenilor.

”Dani Coman chiar ar fi o variantă bună. Pe lângă faptul că a demonstrat ca preşedinte în condiţii deloc uşoare şi e un băiat inteligent. Ştie să gestioneze multele momente grele în viaţa unei echipe. Da, ar fi o soluţie. E un om diplomat, îl cunosc foarte bine.”, a declarat Cristi Dulca, în cadrul emisiunii ”Fotbal Show” pentru Prima Sport.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza