După 9 ani în Gruia, ”Adiță” Păun a plecat de la Campioana României!

by Christian Suciu

Alexandru Adrian Păun, aripa stângă a CFR-ului din ultimii 9 ani a decis să părăsească formația din Gruia și s-a transferat la vicecampioana Israelului FC Hapoel Beer Sheva. Ajuns la 27 de ani, Păun o părăsește pe CFR Cluj după 9 ani petrecuți la prima echipă a clubului clujean în care a strâns 306 apariții și 29 de goluri pentru formația pregătită de Dan Petrescu.

Aflat la club încă de la 13 ani, Păun a fost printre puținii ”juniori” ce a reușit să-și câștige, în decursul anilor, locul în prima echipă a CFR-ului iar ca dovadă a calităților sale fotbalistice, CFR-ul va încasa în schimbul său 1,6 milioane de euro din partea formației israeliene.

” Adiță (n.r. Adrian Păun) a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători de la echipa noastră, reușind să marcheze de 29 de ori și să aducă în repetate rânduri zâmbetele pe chipurile fanilor CFR-iști! Îi mulțumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!” au transmis reprezentanții clubului clujean.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza