VIDEO: Microbuz lovit de tren în județul Cluj. Au fost anunțate 8 victime

by admin

Accident grav de circulație în localitatea Urișor din județul Cluj. Potrivit ISU Cluj, un microbuz a fost lovit de un tren. Opt persoane au fost rănite, dintre care 2 sunt în stare gravă.

„Din primele date evenimentul a avut loc pe un drum comunal (DC3 – Urișor-Dej), la o trecere la nivel cu calea ferată nemarcată. Microbuz cu 8 pasageri +1 persoane. Impactul s-a produs la pasajul de cale ferată, din localitatea Urișor, comuna Cășeiu, între un microbuz și trenul Regio expres, care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca. Conform primelor date, 8 persoane, pasagere în microbuz, sunt rănite.”, a transmis IPJ Cluj.

Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ISU Cluj a activat planul roșu de intervenție. Opt persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Andrei 16/08/2021 - 18:26

“la o trecere la nivel cu calea ferată nemarcată” – in ce sens trecerea e nemarcata? Are semnele respective, stopul mare, e presemnalizata. N-are bariera, dar are semnalele acustice si luminoase si toate semnalizarile regulamentare.

Raspunde

Comenteaza