Dragoș Pîslaru (Europarlamentar REPER):” REPER va fi singur în alegeri anul viitor, vrem să ne validăm pe cont propriu.”

by Christian Suciu

REPER a decis că nu va candida în alianță cu USR pentru alegerile ce urmează să aibă loc în anul următor potrivit eurodeputaților REPER, Dragoș Pîslaru și Ramona Strugariu, invitați în cadrul emisiunii Prima News cu Ciprian Aron. Potrivit informațiilor acestora, partidul va funcționa în orice alianță politică de guvernare.

”REPER este un partid de guvernare, categoric va fi într-o formulă de alianță politică dacă procentele spre care aspirăm ne indică faptul că suntem rapid în ipostaza de partid de guvernare. REPER discută despre guvernare în orice forma posibilă cât timp putem face acest pas spre ceea ce am construit defapt.” a declarat în cadrul emisiunii Prima News cu Ciprian Aron, europarlamentarul REPER, Ramona Strugariu.

Fostul Ministru al Muncii, Dragoș Pîslaru, a subliniat de asemenea că REPER nu va lua parte la alianțe electorale și va candida separat de USR în cadrul alegerilor din 2024.

”Nu este vorba despre vreo alianță electorală. Spre deosebire de alte partide de pe scena politica de opoziție, pentru noi este vital modul în care putem contribui la dezvoltarea României, în care putem intra la guvern cu soluții. REPER-ul va fi singur în alegeri.

Da, așa vom fi pentru că vrem să ne validăm pe cont propriu în alegerile pe care le vom avea anul viitor. Primele alegeri sunt cele europarlamentare iar noi avem cea mai buna echipa de departe în Parlamentul European.” a mai transmis europarlamentarul REPER, Dragoș Pîslaru în cadrul emisiunii Prima News cu Ciprian Aron.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza