UPDATE: 10 cazuri de COVID-19 în lotul CFR Cluj! Vezi cine sunt cei 3 jucători ai campioanei depistați recent cu coronavirus!

by admin

UPDATE:

Se îngroaşă „gluma” la CFR Cluj. După ultimele testări, s-a ajuns la 10 jucători infectați cu COVID-19. Informaţia a fost oferită în exclusivitate la Fotbal Look, pe postul Look Plus. Luni dimineaţă, numărul total al oamenilor infectaţi cu COVID-19 a ajuns la șase. Pe lângă cei trei infectați inițial, Păun, Grzegorz Sandomierski și antrenorul secund Costin Curelea, de dimineață, pe listă, au apărut Djokovic, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul cu portarii Cristian Moldovan.

Luni seară, s-a aflat că alţi trei jucători și preparatorul fizic, Aldea, au fost depistaţi pozitiv. Bălgrădean, Golofca și Petrila sunt noii jucători infectaţi. Aflaţi la baza Federaţiei Române de Fotbal de la Mogoşoaia, CFR-iştii au efectuat testele încă din cursul zilei de sâmbătă. Între timp Păun a fost trimis la Cluj, cu ambulanţa, deşi nu are simptome puternice.

Știrea inițială:

Update: CFR Cluj s-a transformat peste noapte în al doilea focar de COVID-19 din Liga I. Luni dimineața au venit rezultatele pentru restul testelor efectuate de lotul campioanei, iar alte trei persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. Potrivit surselor Look Sport, este vorba de Damjan Djokovic, preparatorul fizic Cristian Dragotă şi antrenorul cu portarii Cristian Moldovan. Numărul total al cazurilor de COVID-19 confirmate la CFR Cluj a urcat la 6.

Crește numărul jucătorilor de la CFR Cluj infectați cu noul coronavirus. Alte două persoane au fost confirmate cu COVID-19, după ce gruparea ardeleană a primit o parte din rezultatele testelor efectuate sâmbătă, au declarat surse apropiate clubului pentru Look Sport. 

După Alexandru Păun, aţi doi componenţi ai lotului CFR-ului au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Este vorba de portarul polonez Grzegorz Sandomierski şi de secundul Costin Curelea. Sandomierski acuzase simptome care indicau o infectare cu COVID-19, iar rezultatele testelor au confirmat acest lucru. De asemenea, şi Curelea a fost confirmat pozitiv, susţin sursele Look Sport.


Te-ar putea interesa si

Comenteaza