Două etape de suspendare pentru Dan Petrescu după eliminarea încasată în meciul cu Chindia Târgoviște

by Christian Suciu

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu și-a aflat durata suspendării încasate în meciul trecut împotriva Chindiei Târgoviște, în urma protestelor la adresa deciziei eliminării lui Emmanuel yeboah în minutul 67 al partidei. Potrivit Comisiei de Disciplină din cadrul FRF acesta nu va putea fi pe banca clujenilor timp de două etape și va fi sancționat totodată cu 320 de lei, în timp ce jucătorii CFR-ului eliminați în același meci vor achita 3000 de lei.

”Bursucul” și cei doi jucători eliminați vor rata confruntările cu FC Botoșani de acasă dar și cea cu FC Hermannstadt din 20 august însă cu toate acestea, conform noului regulament al FRF, Petrescu va trebui să se prezinte la cele două meciuri unde va fi monitorizat de un delegat ce va asigura faptul că acesta nu comunică cu echipa sa iar încălcarea acestor reguli va atrage o amendă de 50.000 de lei.

”Antrenorii au permisiunea de a viziona meciul din tribună, dar pe întreaga durată a prezenţei lor la stadion trebuie să stea alături de delegatul de joc sau observatorul de arbitri. În cazul în care, indiferent de motiv, antrenorul nu se conformează, delegatul de joc va consemna în raportul de observare eventualele abateri cu privire la nerespectarea obligaţiilor pe perioada suspendării. Sancţiunea pentru încălcarea prevederilor mai sus enunţate este penalitatea sportivă de 50.000 de lei.” prevede noul regulament al FRF.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza