UPDATE 2: Bilanțul victimelor COVID-19 a urcat la 26 de decese

by admin

UPDATE 2: Numărul deceselor asociate cu infecția cu noul coronavirus a urcat la 26. Ultimul pacient care și-a pierdut viața este un bărbat în vârstă de 65 de ani, din județul Timiș, cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare. Acesta a fost internat pe 10 martie la Institutl de Boli Cardiovasculare din Timișoara, iar pe 25 martie a fost intubat și mutat pe secția ATI. Două zile mai târziu a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

În acest caz s-a declanșat ancheta epidemiologică pentru a fi instituite măsurile necesare.

UPDATE: Autoritățile au anunțat că a fost înregistrat decesul cu numărul 25 provocat de noul coronavirus. Ultiva victimă este un bărbat în vârstă de 81 de ani, din București. Acesta a fost internat inițiat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Ioan, iar ulterior a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase, unde a și decedat.

Nu au fost furnizate date legate de eventuale comorbidități de care ar fi suferit bărbatul.

Bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus crește de la o zi la alta. Noaptea trecută, doi noi pacienți confirmați cu COVID-19 și-au pierdut viața. Până în prezent, 26 de persoane diagnosticate cu noul coronavirus au decedat în România.

Noaptea trecută a fost confirmat decesul unui bărbat în vârstă de 75 de ani, din județul Iași. Acesta a fost diagnosticat cu COVID-19 pe 22 martie, când a fost și internat în spital. Bărbatul suferea și de diabet zaharat complicat.

Cea de a doua victimă este o femeie de 80 de ani, din județul Bacău. Ea a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, pe secția de terapie intensivă și a fost confirmată cu noul coronavirus pe 25 martie. Femeia suferea și de insuficiență cardiacă și fibrilație atrială.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza