Dosar pentru ucidere din culpă după ce cadavrul unui bărbat clujean a fost scos din apele Arieșului

by Christian Suciu

Pompierii și polițiștii clujeni au intervenit în cursul zilei de duminică pentru a extrage trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 71 de ani din apele Arieșului. Deși în urma examinărilor nu au fost identificate urme de violență pe corpul persoanei decedate, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru stabilirea circumstanțelor.

” La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 15.40, Poliția municipiului Turda a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că în râul Arieș, în zona unui complex comercial din Turda, ar fi fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin. La fața locului a fost dirijată o echipă operativă de polițiști, alături de echipaje ISU Cluj, care au procedat la scoaterea acestuia din apă.

Din primele verificări efectuate la fața locului, nu au fost identificate urme vizibile de violență pe corpul persoanei. Ulterior, polițiștii au stabilit identitatea acesteia, fiind vorba despre un bărbat de 71 de ani, din municipiul Turda. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, urmând a fi stabilită cauza decesului după efectuarea expertizei medico-legale.” au informat reprezentanții IPJ Cluj.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza