Dorinel Munteanu, candidat pentru Senat: ”Mă gândesc că Universitatea Cluj ar merita un stadion propriu”

by Cristina Mihaila

Surpriza alegerilor parlamentare din decembrie, cel puțin la Cluj, este fostul internațional Dorinel Munteanu, care va candida pentru Senat din partea PMP. Fostul fotbalist a mărturisit în emisiunea Servus, Cluj că perioada în care a antrenat la Cluj a rămas un punct de reper pentru cariera sa.

”Pentru mine, Clujul nu este un oraș străin. Începutul carierei mele de antrenor a fost marcat de perioada CFR Cluj. Cred că niciun clujean nu uită ce am făcut pentru această echipă, performanțele pe care le-am adus. Parcursul nostru în campionat cred că le-a dat aripi conducătorilor la vremea respectivă și apoi a început urcușul CFR-ului. De asemenea, sunt foarte mândru că am antrenat cel mai mare brand al Ardealului, ”U” Cluj. Eu mă simt ca acasă în Cluj”, a spus Dorinel Munteanu.

De altfel, acesta a făcut și o promisiune surprinzătoare pentru microbiștii clujeni. ”Sportul lipsește de pe masa Parlamentului. Din prima zi, dacă voi fi ales, mă voi gândi la acest brand, U Cluj, care sper să revină pe prima scenă și să practice un sport la nivel european, pentru că am pus foarte mult suflet. Mi-a rămas în suflet această echipă și îmi doresc ca și din postura de senator să susțin Universitatea Cluj, iar un punct important ar fi ca această echipă să aibă un stadion propriu, Universitatea merită acest lucru. Cred că în 4 ani aș putea realiza acest lucru”, a mai spus fostul internațional. Explicația acestuia a fost că fostul stadion Ion Moina, actualul Cluj Arena, nu se mai identifică neapărat cu brandul echipei clujene.

Urmăriți și restul declaratiilor AICI!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza