Doi tineri au ajuns sub control judiciar pentru că au furat o motocicletă

by admin

Doi adolescenți din Turda au fost reținuți de polițiști și plasați sub control judiciar, fiind acuzați de furt și conducere fără permis. Cei doi ar fi furat o motocicletă parcată pe o stradă din oraș și au dat o tură cu ea. În aceeași zi, spun polițiștii, tinerii ar fi furat produse alimentare dintr-o societate comercială.

„Astfel, la data de 27 august a.c., în jurul orei 02:50, cei doi tineri ar fi sustras o motocicletă aflată parcată pe stradă, pe care, cu ajutorul unui moped, ar fi tractat-o într-o altă zonă din municipiul Turda.

Ulterior, la aceeași dată, tânărul de 15 ani ar fi condus motocicleta în municipiul Turda. De asemenea, din cercetări a rezultat că în aceeași zi acesta ar fi sustras produse alimentare dintr-o societate comercială.

Motocicleta a fost recuperată și restituită proprietarului”, a transmis IPJ Cluj.

La data de 18 septembrie, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, iar în baza probatoriului administrat au emis o ordonanță de reținere pe numele celor doi. La expirarea măsurii, aceștia au fost prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza