Doi bărbați din Dej, arestați preventiv pentru trafic de droguri. În locuința lor au fost găsite zeci de plante de canabis

by admin

Doi bărbați din Dej au fost arestați pentru 30 de zile de judecătorii Tribunalului Cluj pentru trafic de droguri. Aceștia sunt acuzați că au cultivat și comercializat canabis, după ce la domiciliul lor au fost descoperite mai multe plante și muguri de canabis, dar și un cântar electronic și peste 2.000 de lei.

„Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au efectuat 5 percheziții domiciliare în municipiul Dej, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate o cultură de cannabis de 22 de plante, cu masă verde de 13 kilograme, 400 de grame de muguri de canabis.

De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării un cântar electronic, 3 telefoane mobile, un laptop și suma de 2000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cei doi bărbați, de 19, respectiv 52 de ani, au fost inițial reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, ei au fost prezentați magistraților Tribunalului Cluj, fiind dispusă arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobilă de Jandarmi Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza