Distracție cu distanțare la o piscină din Cluj. Cum se desfășoară evenimentele de socializare cu norme impuse

by admin

Distanţarea fizică și riscul de transmitere a SARS-CoV-2 au devenit subiecte la ordinea zilei. Cu ocazia relaxării măsurilor au apărut și evenimentele de socializare cu care eram obișnuiți în trecut.

La Cluj-Napoca a avut loc prima seară de socializare în conformitate cu normele impuse de autorități. Clujenii au schimbat vibe-ul de relaxare, cu cel al petrecerii timpului alături de prieteni și muzică bună. Conform organizatorilor, acest eveniment a fost un experiment: „să vedem dacă putem organiza un eveniment în limitele legii, cu măsurile care se cer”

Cererea a fost extrem de mare. Având în vedere numărul limitat de bilete, acestea s-au epuizat în primele două zile de la punerea în vânzare.

„Este o perioadă extrem de dificilă pentru toată lumea, evenimente nu prea se țin fiindcă foarte puține locații își permit. Noi avem o proprietate destul de mare care ne permite să implementăm măsurile de distanțare. S-au vândut undeva la 250 de bilete, toate online”, spune Bogdan Raul Popa, administratorul unei piscine din Cluj.

Organizatorii au asigurat dezinfectant pentru maini la acces și în incinta evenimentului și tuturor participanților le-a fost măsurată temperatura.

„Noi i-am rugat pe cei care ne-au trecut pragul să respecte măsurile, să aibă grijă de sănătatea lor. Am pus la dispoziție culoare, ne-am plimbat printre participanți pentru a ne asigura că nu se formează grupuri. Trebuie să ținem cont de aceste măsuri dacă vrem să fim sănătoși”, mai punctează administratorul.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza