Directorul sportiv al CFR-ului, reacție față de scandalul arbitrajelor în favoarea ardelenilor! Marius Bilașco:” Stau de 7 ani în Cluj și nu l-am văzut niciodată pe Istvan Kovacs”

by Christian Suciu

Oficialul clujenilor a negat acuzațiile conform cărora echipa din Gruia ar fi primit decizii favorabile de arbitraj pe baza unei relații existente între clubul clujean și arbitrul Istvan Kovacs. Acesta s-a arătat deranjat de controversele apărute după meciul dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești, când centralul din Carei a decis neacordarea a două potențiale lovituri de pedeapsă în favoarea Petrolului.

”Sunt de şapte ani acolo. Nu l-am văzut, nici măcar nu am auzit să fie prin preajma noastră măcar. Nu are nicio legătură.

De şapte ani locuiesc în Cluj. Nu ştiu dacă locuieşte în Cluj, nu am informaţia asta, doar ce am citit în presă.

Nouă ne-a anulat golul (n.r. în meciul cu Rapid) un arbitru din Bucureşti, ce putem face? Cu Kovacs n-am interacţionat niciodată, n-am auzit să fie prin preajma echipei.” a declarat Marius Bilașco pentru Orange Sport.

”Pe mine mă deranjează acuzaţiile de arbitraj, că este frustrare din partea celorlalte echipe. Cinci ani am câştigat campionatul şi se produce falsa imagine a arbitrajului.

Sunt convins că anumiţi arbitri sunt afectaţi de ce se discută în mediul online şi se fac greşeli. Spuneam despre imaginea falsă pe care vor cei cu care ne luptăm pentru campionat s-o creeze, că suntem ajutaţi de arbitri, că de asta am câştigat campionate. În Europa nu ne-a ajutat nimeni şi am făcut performanţă acolo. Asta e oglinda.

Dacă ne luăm după greşelile de arbitraj dintr-un sezon şi le pui în balanţă, la final vezi că e un echilibru pentru fiecare echipă. Va exista un echilibru şi tot timpul mutăm presiunea pe arbitru şi e greşit. Când mutăm discuţia pe arbitraj, uităm de fotbal şi e greşit.

An de an să câştige CFR campionatul… Poate şi eu aş fi dezvoltat o antipatie. An de an să pierzi campionatul nu e uşor. Să fim civilizaţi şi să nu vorbim atât de mult despre arbitraj”, a mai adăugat oficialul CFR-ului legat de controversele apărute după deciziile de arbitraj.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza