Directorul CNAIR, vizită- surpriză pe șantierul autostrăzii Sebeș- Turda

by admin

Sorin Scarlat, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a vrut să verifice personal stadiul lucrărilor la autostrada Sebeș- Turda și a făcut o vizită surpriză pe șantierul loturilor 1 și 2. El s-a întâlnit cu antreprenorii care lucrează la cele două tronsoane și cărora le-a cerut să își respecte angajamentele asumate.

„Am văzut că antreprenorul execută lucrări de terasamente în amplasamentul nodului rutier de la Sebeș (nod ce va asigura legătura autostrăzilor A1 cu A10). Pe lotul 2, antreprenorul execută lucrări la bretelele nodului rutier Teiuș, lucrări permise și posibile în această perioadă.

Acum, la început de an, când stabilim programul și calendarul de implementare le-am solicitat antreprenorilor să-și mobilizeze resursele astfel încât să respecte angajamentele asumate și la sfârșitul anului 2020 să putem circula și pe cele doua loturi.

La lotul 1, stadiul fizic al lucrărilor este de 83% iar la lotul 2 este de peste 62%. Antreprenorii trebuie sa înțeleagă necesitatea finalizării acestor tronsoane de autostradă în decursul acestui an”, a postat Sorin Scarlat pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza