De astăzi, clujenii își pot plăti online taxele și impozitele locale

by admin

Începând de azi, 6 ianuarie, plata taxelor si impozitelor locale la Cluj-Napoca se poate face și online.

„Azi, 6 ianuarie 2020 se vor încasa toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier și la sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr 7. Toate aceste taxe și impozite pot fi achitate în termen, beneficiind de toate facilitățile și bonificațiile până la sfârșitul lunii martie”, a anunțat viceprimarul Dan Tarcea.

De asemenea, acesta le-a reamintit contribuabililor că „există alternative de plată care să îi scutească de deplasarea fizică la un ghișeu al instituției”.

Astfel, taxele și impozitele locale se pot achita:
-direct la ghișeele instituției numerar sau cu card bancar;
-online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro
-online, pe site-ul www.ghiseul.ro;
-online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale)
-virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie.

Informații privind plata taxelor și impozitelor locale prin virament bancar, în conturile de trezorerie ale Primăriei Cluj-Napoca, puteți găsi pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Taxe și Impozite/Informații/Informaţii despre conturile IBAN,sau accesând link-ul https://www.e-primariaclujnapoca.ro/taxe/Cont_IBAN_2006.html.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Gabor stefan 18/01/2021 - 18:02

Vreau sa platesc impozitu onlain

Raspunde

Comenteaza