Dan Petrescu, nemulțumit de ocaziile irosite cu Inter D’Escaldes: ”Cred că în carieră nu am avut un meci în care echipa mea să rateze foarte mult”

by Christian Suciu

CFR a obținut victoria cu scorul de 3-0 în înfruntarea din preliminariile UEFA Conference League împotriva echipei din Andorra, Inter Club D’Escaldes, în meciul disputat ieri seară pe stadionul ”Dr. Cosntantin Rădulescu” din Gruia. Primul gol al clujenilor a fost marcat de la punctul cu var de atacantul spaniol Jefte Betancor în minutul 6 al partidei, în timp ce croatul Gabriel Debeljuh a semnat a doua reușită a clujenilor în minutul 38. În cea de-a doua repriză românul din formația adversă, Raul Feher, a trimis mingea în proprie poartă stabilind scorul final al jocului.

În ciuda victoriei la scor, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu s-a declarat nemulțumit la conferința de presă din urma partidei deoarece consideră că elevii săi ar fi irosit prea multe ocazii de mai înscrie goluri și se așteaptă la un retur solicitant împotriva echipei din Andorra.

” După cum s-a jucat scorul este mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu. Trebuia să fim mai relaxaţi la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă. E clar că suntem favoriți, dar am ratat prea multe ocazii. M-am enervat foarte rău azi. În Europa, orice meci e greu, nu contează adversarul. Toate meciurile sunt pe muchie de cuţit.

Calificarea nu este tranșată. Dacă îmi spuneai înainte de meci că va fi 3-0 aș fi fost fericit, dar la câte ocazii am avuta azi…Cred că în carieră nu am mai avut un meci în care echipa mea să rateze atât de mult.

Avem deplasare grea la Craiova, jucăm la 40 de grade și apoi mergem 10 ore în Andorra. Ei se odihnesc, noi jucăm un meci care trebuia amânat. E o deplasare pe care trebuia s-o facem de la Cluj.  Meciul trebuia amânat, nu poți juca la 39 de grade. Sunt toate motivele să amâne un meci. În Croația se întâmplă așa, Steaua Roșie face asta, Sheriff a făcut așa. Meciul retur va fi foarte diferit.” a declarat în urma meciului, antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu.

sursa:gsp.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza