Dan Petrescu ar putea ajunge în Anglia dacă se desparte de CFR Cluj! Două echipe din ”Championship” se interesează de el

by Christian Suciu

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte nici chiar când se află pe picior de plecare de la Campioana României CFR Cluj iar în unei despărțiri de clubul clujean acesta s-ar putea întoarce în Anglia unde a mai evoliuat și ca jucător în cariera profesionistă. Atât West Bromwich Albion dar și Huddersfield Town ar fi interesate de multiplul câștigător al Super Ligii după cum notează Play Sport.

Super Dan a evoluat ca fundaș dreapta pentru 3 echipe englezești, Sheffield Wednesday, Southampton și Chelsea, ultima dintre ele fiind și cea alături de care a avut cele mai mari performanțe. În cariera de antrenor acesta a amintit de numeroase ori că visul său cel mai mare este de a antrena în Anglia și la Echipa Națională a României cu toate că a refuzat oferta Federației Române de Fotbal în urmă cu un an. În momentul de față, atât naționala României, unde Edi Iordănescu are nevoie de victorii în Liga Națiunilor pentru a-și asigura postul, dar și Liga a II-a engleză ar putea constitui opțiuni de viitor pentru antrenorul ”feroviarilor”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza