Cupa Davis se vede pe canalele LOOK SPORT

by admin

Cupa Davis se vede pe canalele LOOK SPORT. Acestea vor transmite în perioada 25 noiembrie- 5 decembrie fazele finale ale competiției, care se vor desfășura în trei țări: Austria, Spania și Italia. Meciurile vor avea loc pe terenuri hard-indoor și reunesc 18 echipe naționale. Australia, Austria Columbia, Croația, Cehia, Ecuador, Germania, Ungaria, Italia, Kazakhstan, Suedia și SUA sunt cele 12 echipe calificate. Acestora se adaugă cele 4 semifinaliste de anul trecut (Spania, Canada, Marea Britanie și Rusia), precum și două națiuni care au primit wild card-uri, Franța și Serbia.  

Canalele LOOK SPORT au pregătit iubitorilor de tenis o serie întreagă de meciuri de la Davis Cup, o competiție de tradiție care se va desfășura la Madrid, Innsbruck și Torino. Astfel, pe 25 noiembrie, de la ora 17.00, pe LOOK SPORT 3, iubitorii tenisului vor vedea echipele Canadei și Suediei, iar pe 26 noiembrie, de la ora 17.00, LOOK SPORT va transmite meciurile dintre Serbia și Austria. De luni, 29 noiembrie, și până joi, 2 decembrie, inclusiv, canalele LOOK SPORT vor transmite sferturile de finală, de la Innsbruck și Torino. 

LOOK SPORT va transmite vineri, 3 decembrie, și sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 17.00, cele două semifinale care se vor desfășura la Madrid. Marea finală a Cupei Davis va fi pe LOOK SPORT 3, duminică, 5 decembrie, de la ora 17.00.   

 Canalele LOOK SPORT îți dau o întâlnire de neratat cu una dintre cele mai vechi competiții din tenisul mondial, care reunește orgoliile naționale, cei mai buni tenismeni ai momentului și o competiție de neratat!

Te-ar putea interesa si

Comenteaza