Cros caritabil organizat de UMF Cluj-Napoca. Medicii și studenții vor alerga 10 kilometri

by admin

UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca organizează sâmbătă, 13 mai, crosul caritabil „Medic de 10 km”. Crosul va avea loc în Parcul Central Simion Bărnuțiu.

„Ești medic, student sau cadru didactic la UMF „Iuliu Hațieganu”? Te invităm la cea de-a doua ediție a crosului caritabil Medic de 10 km, care va avea loc în data de 13 mai 2023, în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca.

Te provocăm ca pentru o zi să lași cărțile și halatul deoparte, să iei cu tine 4 prieteni și împreună să vă uniți forțele pentru a forma o ștafetă, în care fiecare va alerga 2 km. Iar dacă provocarea nu este îndeajuns de mare, atunci te poți înscrie să parcurgi singur cei 10 km din cadrul crosului”, au anunțat organizatorii.

Toate fondurile obținute din taxele de participare și din donații vor fi utilizate pentru dotări materiale în secția de oncopediatrie a Institutului Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Taxa de participare este de 50 ron (cu excepția studenților UMF și a copiilor), iar doritorii se pot înscrie online, până pe 1 mai 2023, orele 23:00.

Organizatorii evenimentului sunt: Organizația Studenților Stomatologi, Organizația Studenților Mediciniști, prin proiectul „Sport pentru Sănătate” și Organizația Studenților Farmaciști, sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca”.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Cros caritabil organizat de UMF Cluj-Napoca. Medicii și studenții vor alerga 10 kilometri – Revista Presei 17/04/2023 - 14:37

[…] post Cros caritabil organizat de UMF Cluj-Napoca. Medicii și studenții vor alerga 10 kilometri appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza