Cristi Balaj clarifică situația lui Bordeianu la CFR Cluj! Balaj:” Cu Dan Petrescu, jucătorii intră în teren pe baza evoluțiilor din meciuri și antrenamente.”

by Christian Suciu

Președintele clujenilor Cristi Balaj a explicat într-o intervenție pentru GSP motivul pentru care închizătorul prezent în formula CFR-ului la majoritatea performanțelor înregistrate în acest an a evoluat tot mai puțin în actualul sezon pentru feroviari. De la revenirea sa din Arabia Saudită, Bordeianu a strâns doar 12 meciuri în actualul sezon al Superligii.

”La Dan Petrescu și la CFR Cluj, jucătorii sunt introduși în teren în funcție de modul în care se pregătesc și evoluează în meciuri. Doar fiindcă Dan Petrescu nu l-a folosit îna cest sezon nu înseamnă că are ceva cu el. Avem mai mulți jucători care și-au cerut drepturi financiare în acest sezon și care joacă! Dan Petrescu nu este informat în astfel de situații fiindcă e problema managementului. ” a declarat Președintele Cristi Balaj pentru Gazeta Sporturilor despre închizătorul ajuns acum 4 sezoane la CFR Cluj de la Botoșani.

Controversele legate de nefolosirea jucătorului au apărut după ce mijlocașul ar fi fost dispus să semneze pentru amânarea unor restanțe financiare și ar fi notificat clubul pentru recuperarea restanțelor iar de la începutul anului acesta a fost folosit de CFR numai într-un singur joc. Închizătorul de 31 de ani maia re contract până în 2024 cu gruparea clujeană însă salariul său e unul dintre cele mai mari din vestiar, de 20 de mii de euro pe lună. Pe postul său în acest sezon CFR-ul a mizat pe jucători străini precum Boateng, Muhar sau Cvek.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Comenteaza