Cristi Balaj, categoric în privința datoriilor clubului: ”Majoritatea sunt către acționari, documentele pentru licențiere au fost trimise”

by Christian Suciu

Președintele clubului CFR Cluj a expus perspectiva sa asupra problemei datoriilor de 26 de milioane de euro ale clubului CFR Cluj precizând cu claritate faptul că echipa nu va intra în insolvență din cauza acestora deoarece majoritatea acestor datorii sunt către acționarii echipei care nu își doresc ca CFR să ajungă în acest punct.

” Majoritatea sumelor sunt datorate către acționari, sunt cei care au investit în continuare, când vorbeam de acea optimizare și reducere a cheltuielilor. Dorința a fost să achităm marea majoritate a datoriilor care existau și puteau să împiedice rezolvarea licențierii. La 31 martie, documentele pentru licențiere au fost trimise, asta a însemnat să vină și un sprijin financiar din partea finanțatorilor, pentru a rezolva problema. Atât timp cât ei au anunțat disponibilitate, din punctul meu de vedere n-ar trebui să fie o problemă.” a informat președintele clubului, Cristi Balaj.

Dimpotrivă, acesta este de părere că acționarii vor investi mai mult pentru ca echipa sa ajungă în grupele europene unde câștigurile vor fi pe măsură.

” Suntem preocupați să aducem și să creștem jucători tineri și să facem o echipa competitivă, cu care să participam în faze importante ale competițiilor europene. Aici mă refer la Europa League și ideal la Champions League. Deci, datoria este pentru acționari, or ei nu vor cere niciodată insolvența clubului, pentru că ar însemna să piardă toate aceste sume. Dimpotrivă, ei ne susțin în continuare.” a precizat președintele ”feroviarilor” privind obiectivul acționarilor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza