Crește numărul pacienților uciși de COVID-19

by admin

Numărul deceselor asociate cu COVID-19 crește constant în țara noastră. După ce ieri a fost anunțatul decesul a 26 de pacienți, joi dimineața au mai fost raportați 3 morți. De la începutul epidemiei în România, 527 de persoane confirmate cu noul coronavirus și-au pierdut viața. 

Deces 525 Un bărbat de 61 ani din județul Timiș. A fost internat pe 19 aprilie la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, iar o zi mai târziu a fost transferat în secția ATI, intubat. Confirmat cu COVID-19 pe 18 aprilie, a decedat pe 22 aprilie. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, bronhopneumonie.

Deces 526 Un bărbat de 56 de ani din județul Mureș. A fost internat pe 21 aprilie în Spitalul Județean de Urgență Târgu Mureș, iar o zi mai târziu a fost transferat pe secția ATI (intubat). A decedat pe 22 aprilie, când a venit și confirmarea pentru coronavirus. Comorbidități:  diabet zaharat, hipertensiune arterială, boala Parkinson.

Deces 527 O Femeie de 82 ani din județul Timiș. A fost internată pe 3 aprilie la Spitalul Județean de Urgență Timișoara, secția Secția Boli Infecțioase. A fost confirmată cu COVID-19 pe 2 aprilie, a decedat pe 23 aprilie. Comorbidități: hipertensiune arterială, boala Parkinson.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza