Consiliul Județean a terminat de asfaltat drumul spre Râșca

by admin

Consiliul Județean Cluj a finalizat de asfaltat drumul județean 103K, cel care face legătura între localitățile  Căpușu Mare- Agârbiciu- Râșca. Lucrările au vizatt un sector în lungime de peste 15 kilometri, de la kilometrul 12+767 până la kilometrul 27+955. 

“Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum judeţean reprezintă o rută de acces alternativă, diferită de cea pe care o oferă drumurile naţionale, spre una dintre cele mai importante zone montane şi turistice din judeţ, inclusiv spre staţiunea Fântânele- Beliş”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Astfel, după ce în prima parte a acestei luni a fost asfaltat sectorul de drum în lungime de 10 kilometri situat între kilometrul 17+955 și kilometrul 27+955, a fost finalizată și asfaltarea sectorului de aproximativ 5,2 kilometri situat între pozițiile kilometrice 12+767 și 17+955.

În prealabil, au fost executate lucrări constând în plombări, tratarea burdușirilor, realizarea de șanțuri, curățarea șanțurilor și a rigolelor precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Pentru completa finalizare a lucrărilor, în perioada imediat următoare vor mai fi realizate și completate acostamente și vor fi executate marcaje și semnalizare rutieră.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

ttt 20/08/2020 - 15:18

Ala-i. Bitum turnat turnat direct peste pamant! O sa tina pana dupa alegeri!

Raspunde

Comenteaza