Consiliul Județean a făcut peste 2000 de accese la proprietățile de pe drumurile județene!

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj a realizat nu mai puțin de 2085 de accese la propritețile amplasate pe drumurile județene iar lucrările continuă în ciuda depășirii obiectivului stabilit inițial. Lucrările demarate au scopul de a asigura scurgerea și evacuarea apelor de pe suprafața drumurilor județene dar vizează totodată recondiționarea sau construirea de noi podețe pe drumurile laterale, amenajarea de șanțuri și rigole, amplasarea de tuburi de scurgere dar noi podețe pe drumurile laterale, amenajarea de șanțuri și rigole, și amplasarea de tuburi de scurgere.

”Vorbim despre un obiectiv îndeplinit, am realizat deja mai multe accese la proprietăți decât ne-am propus inițial. Investiția continuă, ținând cont de nevoile concrete din teren, scopul fiind de a oferi clujenilor un plus de siguranță și ușurință în utilizarea drumurilor județene și a zonelor adiacente.” a declarat Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe.

Conform acestuia au fost deja realizate și recepționate toate accesele ce au fost prevăzute inițial pe următoarele drumuri județene:

  • DJ 108B Viile Dejului – Bobâlna – limită cu județul Sălaj, 258 de accese;
  • DJ 161H Suatu, 80 de accese
  • DJ 109D Jucu, 47 de accese;
  • DJ 109B Fundătura – Cornești, 462 de accese

În prezent se mai lucrează pe drumul județean 107N unde au fost realizate 152 de accese în timp ce pe DJ 107L Lita – Crăiești – Petreștii de Jos au fost finalizate deja 214 accese la proprietăți. Totodată, pe DJ 105T Popești – Corușu – Săliștea Nouă – Săliștea Veche au fost finalizate 150 de accese la proprietăți din cele 431 prevăzute iar pe DJ 161B Bogata – Călărași, au fost finalizate 86.

La nivelul Consiliului se ia în calcul suplimentarea numărului de accese cu încă 1.000 dacă situația necesită o asemenea intervenție.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza