Consilierii clujeni votează astăzi amânarea termenelor de plată a parcărilor și a reconcesionării mormintelor

by admin

Consiliul local se întrunește astăzi, de la 12.30, la o convocare de îndată. Proiectul ordinii de zi cuprinde trei puncte. Primul se referă la aprobarea și modificarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

Urmează un proiect de hotărăre privind aprobarea prelungirii termenului de plată al parcărilor cu abonament. Este vorba de Anexa la Hotărârea nr. 25/2010 (aprobarea Regulamentului de închiriere a terenului pentru parcările, garajele sau copertinele aflate pe domeniul public sau privat al municipiului Cluj-Napoca) modificată și completată prin Hotărârea nr. 316/2015 și nr. 265/2016, până la data de 30 iunie pentru anul 2020.

Cel de-al treilea punct al ședinței va fi un proiect de hotărâre privind „aprobarea prelungirii termenului de plată a taxei de reconcesionare, pentru  locurile de înhumare a căror concesiune a expirat în anul 2019, în conformitate cu art. 46 din Hotărârea nr. 61/2013, astfel cum a fost modificată prin Hotărârea nr. 300/2014, până la data de 30 iunie  2020 (aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor administrate de Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca)”.

Toate cele trei proiecte au fost înițiate din inițiativa primarului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza