Congresul PNL. Liberalii își aleg astăzi următorul președinte

by Oana Spiru

Potrivit programului anunțat oficial, Congresul PNL va începe în jurul orei 11.00, la Romexpo și vor participa aproximativ 5.000 de oameni. 

Primul care și-a anunțat candidatura la șefia PNL a fost actualul lider, Ludovic Orban. Pe 1 februarie spunea că și-a informat colegii de partid că are intenția de a candida pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal.

„Mi-am informat colegii, pentru că au fost foarte multe speculații, mi-am informat colegii că am această intenție și că o voi prezenta public imediat ce voi propune declanșarea procedurilor de convocare a congresului”, a declarat Ludovic Orban.

Florin Cîțu, după o perioadă în care a ezitat să spună dacă intră în cursa pentru șefia partidului, a anunțat pe 30 mai că va candida. Premierul Florin Cîțu era înconjurat de mai mulți lideri din partid, între care Emil Boc, Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Lucian Bode, Virgil Popescu, Alina Gorghiu și alții.

„Mulțumesc că sunteți astăzi aici, alături de mine, când fac acest anunț important pentru partid, pentru România și pentru mine. Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția PNL. Le mulțumesc liderilor politici puternici din PNL care au crezut în mine din primul moment în care m-am înscris în partid și care și astăzi mă susțin și fac parte din echipa mea”, spunea atunci Cîțu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza