Conducerea TAROM ajuns la un acord cu personalul navigant pentru reluarea curselor

by Christian Suciu

TAROM a anunțat în această dimineață că a ajuns la un acord cu reprezentanții personalului navigant, nemulțumiți de salarizare pentru reluarea activității după ce luni, zeci de curse au fost anulatepe motivul ”indisponibilității temporare a membrilor echipajului”.

”Compania TAROM a continuat dialogul cu reprezentanții personalului navigant, în urma situației de luni, 8 iulie, prin care numeroase zboruri au fost anulate, ca urmare a declarațiilor individuale de inapt pentru zbor a personalului navigant, și anunță încheierea unui acord pentru normalitate și derularea operațiunilor de zbor în regim normal. În dimineata zilei de 9 iulie toate zborurile regulate, atât pe rute interne, cât și externe, se desfășoară conform programărilor de zbor.

În continuarea dialogului între Consiliul de Administrație al companiei și reprezentanții personalului navigant TAROM, în cadrul întâlnirii de lucru comune s-a ajuns la un acord pe aspecte de natură salarială invocate de personalul navigant. Măsurile agreate vor fi negociate în cadrul Contractului Individual de Muncă cu membrii echipei.”, au comunicat reprezentanții TAROM în această dimineață.

În ce privește cursele anulate în data de 8 iulie compania a pus la dispoziție pasagerilor zboruri alternative , iar echipa de asistență este în contact direct cu pasagerii pentru detalii privind reprogramarea zborurilor, rambursările sau ale opțiuni pe care aceștia le au la dispoziție.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza