Conducerea Spitalului Județean își arată disponibilitatea pentru a găsi o soluție în cazul chirurgilor de pe secția de Chirurgie Plastică

by Oana Spiru

În urma scandalurilor care s-au declanșat la Spitalul Județean pe motiv că Secția de Chirurgie Plastică nu este inclusă pe lista spitalelor pentru pregătire în rezidențiat, conducerea executivă a spitalului transmite prin care transmite că se dorește găsirea unei soluții ăn acest sens.

„Conducerea executivă a spitalului este pe deplin încredințată de eforturile supraomenești depuse de colegii din cadrul Compartimentului Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă și își arată disponibilitatea de a găsi o soluție sustenabilă la această situație”, transmit reprezentanții SCJU Cluj

Activitatea Compartimentului de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă din cadrul spitalului joacă un rol important în managementul cazurilor complexe de politraumatism sau arsuri.

„Pentru că există un risc semnificativ de malpraxis, ținând seama de complexitatea cazurilor, dorim să ne asigurăm, în primul rând, că angajații noștri sunt în siguranță și se îndeplinesc toate criteriile legale necesare exercitării meseriei. Documentul intern la care se face referire în articol are rolul de a reglementa activitatea de educație și formare, care se desfășoară în cadrul Compartimentului. Astfel, prin document nu se restricționează acordarea serviciilor medicale”, mai punctează aceștia.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza