Conducerea CFR-ULUI, reacție promptă după ultimele acuze: “Luăm în considerare trimiterea în judecată”

by admin

Conducerea celor de la CFR Cluj a ripostat, printr-un comunicat emis marţi după-amiază, la scurt timp după ce un pasager al zborului Bucureşti-Cluj i-a acuzat pe jucătorii campioanei că nu purtau măşti în avionul care i-a dus înapoi acasă.

CFR-iştii susţin că nu a fost cazul despre un asemenea comportament, dar şi că-l vor acţiona în judecată pe bărbatul care a lansat acuzaţiile publice: “Ca urmare a părerilor exprimate în spaţiul public de unul dintre pasagerii zborului Cluj/Bucureşti cu care şi echipa noastră s-a deplasat în capitală, conducerea echipei CFR 1907 Cluj doreşte să facă următoarele precizări:

Jucătorii şi staff-ul tehnic au purtat mască FFP2 pe toată durata deplasării lor de la stadion până la Bucureşti. Vă asigurăm de faptul că suntem responsabili şi că mereu ne-am luat toate măsurile de prevenţie în lupta cu acest virus, chiar dacă din păcate el nu ne-a evitat. Am demonstrat asta prin faptul că la primele simptome avute de jucătorul nostru Păun Adrian am solicitat de urgenţă testarea sa şi l-am izolat de restul echipei. Tocmai pentru a proteja pe oricine putea intra în contact cu el. Şi noi, toţi cei din familia CFR, avem familii, avem copii şi evident facem tot posibilul să ne protejăm şi să trecem cu bine peste această perioadă grea.

Mai mult, personalul companiei aeriene cu care am călătorit s-a asigurat pe toata durata prezenţei în aeronavă că atât delegaţia clubului nostru, cât şi ceilalţi participanţi la zbor poartă mască. Este, o dată în plus, o dovadă clară a faptului că am respectat regulamentele. Nu ştim de ce respectivul pasager a făcut aceste declaraţii şi de ce se foloseşte de acest moment neplăcut prin care trecem cu toţii făcând astfel de declaraţii publice. Ne revoltă o asemenea atitudine menită să discrediteze clubul pe baza unor simple afirmaţii, precum şi jucătorii şi staff-ul, pentru o notorietate iluzorie şi lipsită de moralitate. Luăm în considerare trimiterea persoanei respective în judecată pentru a dovedi cele declarate”, se arată în comunicatul ardelenilor.


Clujenii, acuzaţi de un coleg de zbor

”Eu nu-i cunosc pe aceşti băieţi, nu sunt microbist. Dar m-a deranjat faptul că nu respectau regulile, iar eu am familie acasă şi acum văd că 11 dintre ei au Covid. Au venit cu autocarul până la intrarea în aeroport şi vă spun clar că nu aveau măşti în autocar. Le puneau abia după ce coborau, dar aia e treaba lor internă.

Deranjant e că în aeroport, unii nu purtau deloc sau purtau măştile aiurea. Un jucător tânăr, sub 1,80 metri şi zic asta pentru că aia e înălţimea mea, cu părul blond sau platinat şi mai lung, avea masca agăţată doar de o ureche, cealaltă parte atârna. Alţi doi jucători aveau masca sub gură la coada de la check-in.

Mai erau nişte oficiali mai în vârstă şi ei nu respectau evident regulile. Unul dintre ei era foarte verbal, îşi dăduse masca jos şi vorbea despre o beţie, cred. În avion, acest tip mai în vârstă (n.red. – Siserman l-a identificat pe unul dintre membrii staffului tehnic, în pozele trimise de reporterii Gazetei, este vorba despre Iosif Mureşan, maseurul lui CFR, tatăl fundaşului Andrei Mureşan, ex-CFR) a stat chiar în faţa mea. Râdea cu un altul despre nişte cartonaşe roşii, nu am înţeles exact, dar spunea ceva de genul: “Iar te-a prins Petrescu?! Cât mai e un cartonaş roşu?”

Primii jucători erau în avion la două scaune distanţă de mine. Întrebarea mea pentru ei este dacă din ceilalţi 150 de pasageri erau unii bolnavi, ei riscau să piardă campionatul nerespectând regulile?! Stând cu măştile aşa cum stăteau puteau să ia virusul din avion”, a declarat Paul Siserman, pentru GSP.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza