Concurs de dans sportiv, dedicat dansatorilor de performanță amatori, organizat în premieră la Cluj-Napoca

by admin

Prima ediție a concursului de dans sportiv Cupa Dance with Attitude, dedicat  dansatorilor de performanță amatori va avea loc duminica viitoare, 26 martie, la Wonderland Cluj Resort. Evenimentul este organizat de clubul de dans  Attitude Dance Studio, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv.

„Invităm publicul să vadă perechi de dansatori de performanță de la  vârste mici, 4-7 ani, până la adulți și chiar seniori de peste 35 ani.  Îi așteptăm cu dansuri latino-americane: cha-cha, rumba, samba, paso doble, jive, dar și dansuri standard: vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quickstep. La finalul fiecărei etape perechile vor fi premiate. Clujenii pot să vina să facă cunoștintă cu magia dansului sportiv, să dezvoltăm în Cluj o comunitate mai mare de dansatori de performanță. Să vină să simtă alături de noi trăirea prin dans, cum spune și motto-ul nostru: „Învață să dansezi, învață să trăiești”. Va fi un regal de dans, dar am pregătit și câteva surprize, iar seara, de la 18:00 publicul va avea parte și de un moment artistic deosebit”, a transmis Both Ștefan, președintele Clubului Sportiv Attitude.

Show-ul va începe dimineața, la ora 08:30, cu probele de concurs dedicate claselor de începători, iar în a doua parte a zilei publicul se va putea bucura de spectacolul oferit de perechile de dansatori de top. 

În competiție s-au înscris dansatori din Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș, dar și din alte orașe din țară.

Programul complet al competițiilor îl găsiți AICI

Biletele pot fi achiziționate, atât  online de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro, cât și la intrarea în sala de spectacol. Preț unui bilet este de 45 de lei, pentru adulți, și 35 de lei, pentru elevi. La un pachet de peste 4 bilete cumpărate,  se aplică o reducere, astfel  costul este de 35 de lei/bilet, de persoană.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza