Concert pentru solidaritate cu două cântărețe din Ucraina la Cluj

by Christian Suciu

Două soliste ale Operei Naționale din Odessa, Anna Bondarenko și Olga Ovcharenko vor susține un recital de solidaritate la Cluj-Napoca cu intrare liberă pentru refugiații ucraineni. Concertul numit ” Slava Ukraini” va aveae loc în data de 18 aprilie 2022 la Opera Națională din Cluj-Napoca.

” În semn de solidaritate, Opera Națională Română din Cluj-Napoca le oferă tot sprijinul pentru ca acestea să-și poată continua activitatea profesională și să beneficieze de tot ce au nevoie în această perioadă. Pentru cele două soprane însă, cel mai important este faptul că au posibilitatea de a colabora cu Opera Națională Română din Cluj-Napoca într-o serie de spectacole, în care vor putea transmite tot ceea ce simt, în cel mai emoționant mod.

Recitalul Slava Ukraini! stă mărturie la convingerea că muzica este limbajul universal al păcii, indiferent de perioadele pe care le traversează omenirea. Momentul va fi extrem de emoționant, observând cum muzica deschide dialogul pentru pace, depășind toate barierele și aducând speranța în suflete.” au comunicat organizatorii evenimentului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza