CNAIR a reziliat contractul pentru secțiunea Chiribiş-Biharia a Autostrăzii Transilvania

by admin

Ministrul Transporturilor a anunțat că CNAIR a reziliat contractul pentru secțiunea Chiribiș- Biharia a Autostrăzii Transilvania. Măsura a fost luată deoarece constructorul nu a reușit să predea un proiect tehnic conform.

„CNAIR a reziliat astăzi contractul pentru secţiunea Chiribiş- Biharia a Autostrăzii Transilvania! A fost nevoie de această măsură ca urmare a blocajului generat de constructor care nu a reuşit nici până acum să predea un Proiect Tehnic conform. Contractul a fost semnat în anul 2020, iar construcţia ar fi trebuit să fie finalizat până la sfârşitul acestui an (2022)”, a scris Sorin Grindeanu pe rețelele de socializare. 

După rezilierea contractului, CNAIR va organiza o nouă licitație.

„CNAIR va relansa acest contract în cel mai scurt timp. Modificarea recentă a legislației privind achizițiile publice va ajuta la urgentarea procedurilor și nu va mai trebui astfel să pierdem ani de zile pentru reluarea lucrărilor, ca în trecut. Șantajul constructorilor care vor bani fără să muncească s-a încheiat!”, a completat Grindeanu.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Dorin 14/05/2022 - 12:58

Bineînțeles că au “determinare”după ce au dat meciul la FCSB și au fost remunerați.Nu s-a văzut cum toată apărarea Craiovei a rămas blocată că la poze in momentul golului invitandu- i pe fecesebisti să traga la poarta?Adică cei doi antrenori și prieteni care au antrenat împreună ani de zile nu știau nimic?Iar presa a întors capul și n-a văzut nimic?În plus nu se poate arbitra cu VAR că să fure încă o dată!Iată de ce fotbalul românesc nu merge!Ce sa mai vorbim de altceva?Vorba ceea “în România în fotbal și în medicină se poate întâmpla orice”

Raspunde

Comenteaza